FAQ

1. Hoe kan ik inspiratie opdoen voor het kiezen van een student?

U kunt inspiratie opdoen door de profielen van de studenten te bekijken. Op de pagina Studenten staan alle studenten. De studenten hebben hier links staan naar hun blog en/of Pinterest pagina. Daarnaast kunt u de producten van de student al bekijken. Wanneer u een student hebt gevonden wiens stijl goed bij uw wensen past kunt u die student benaderen voor een design naar wens. Ook is er een overzicht van alle designs te vinden op de pagina Inspiraties. Wanneer het u niet uitmaakt welke student het design maakt kunt u hier het gewenste stijl design kiezen.

2. Wat is Interieur Talenten?

Interieur Talenten is een website/webshop waar studenten van de opleiding interieur op het Alfa-College hun ideeën en designs kunnen verkopen. Deze website is onderdeel van de lesmethode.

3. Hoe kan ik betalen voor mijn design?

Heeft de student het design van uw dromen gemaakt? Dan kunt u het design betalen via iDeal of PayPal en vervolgens downloaden.

4. Wat is de levertijd van mijn design?

U kunt bij uw wensen aangeven wanneer het design klaar moet zijn. De student zal zijn of haar uiterste best doen om hier aan te voldoen. Daarnaast is het een proces van meerdere voorstellen en zal de levertijd ook afhangen van uw wensen.

5. Hoe kan ik contact opnemen met de student die mijn design maakt?

Wanneer u een student heeft gekozen die uw design gaat maken, zullen uw wensen worden verstuurd via de chatomgeving. Hierin kunt u communiceren met de student. U krijgt ook een e-mailbericht wanneer de student heeft gereageerd in de chat.

6. Hoe ontvang ik mijn design?

Wanneer het design helemaal naar wens is, zal het downloadbare design via de pagina Projecten zichtbaar zijn. Via deze link kunt het design in uw winkelwagen plaatsen en na betaling downloaden.

 

7. Kan ik ook meerdere designs kopen?

U kunt tijdens de bestelprocedure bij “Welk soort ontwerp zoekt u?” en bij “Uw wensen” aangeven welke designs uw wil. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om in overleg met de student via de chat een extra design te laten maken.

8. Waar kan ik mijn chats vinden?

De chatconversaties kunt u vinden bij het icoon van het praatwolkje rechts boven in de website. Wilt u hier direct naar toe gaan? Klik dan hier.

9. Wat krijg ik als ik een Concept bestel?

Een concept is een voorlopig ontwerp voor een inrichting, met een idee of thema als uitgangspunt. In dat concept is opgenomen: een perspectivische schets, een kleurenschema, een suggestie van bijpassende meubelen en een plattegrond vanwaaruit de schets is getekend.

10. Wat krijg ik als ik een Moodboard bestel?

Een moodboard is een sfeerbeeld van het concept en laat vooral zien welke kleuren gebruikt kunnen worden en welke sfeer er daardoor kan ontstaan.

11. Wat krijg ik als ik een 3D Visual bestel?

Een 3D visual is een op de computer gemaakte uitgewerkte 3D-voorstelling van een volledig ingerichte ruimte in kleur met een impressie van lichteffecten.

12. Wat krijg ik als ik een Kleur advies bestel?

Een kleur advies is een persoonlijk kleuradvies voor een inrichting, gebaseerd op de smaak en persoonlijke voorkeuren van de klant, aangevuld met suggesties van de ontwerper

13. Wat moet ik doen als mijn vraag hier niet bij staat?

U kunt als u vragen hebt altijd een mail sturen naar info@interieurtalenten.nl. Daarnaast kunt u ook via het contactformulier contact met ons opnemen.