Anna Arts Anna Arts
Lisanne Niezemuller Lisanne Niezemuller

Daphne Kramer

Mijn naam is Daphne Kramer, 18 jaar oud en ik zit in het 3e jaar van de opleiding Interieur Design op het Alfa-College in Groningen. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik er al vroeg op de middelbare achter kwam dat ik graag wat met interieur wou doen en omdat ik hier mijn creativiteit in kwijt kan. Er is niet een bepaalde stijl die mij 100 % aanspreekt. Ik hou er van om stijlen te combineren zoals Industrieël met modern, ook vind ik het erg leuk om een uitdaging aan te gaan om juist een interieur te ontwerpen wat totaal daartegenover mijn eigen 'smaak' staat. Hie
rdoor ga je zelf Out of the Box denken en dat vind ik een leuk proces om samen met de klant te beleven. Een grote hobby van mij is fotograferen ik vind dit leuk om te doen omdat ik door mijn camera een hele andere blik kreeg op de wereld. Je gaat namelijk specifieker kijken naar kleine dingen zoals insecten op bloemen. Waar ik normaal overheen stapte zie ik nu wat een schoonheid daar naar voren kan komen. Mijn inspiratie voor een ontwerp komt voornamelijk van mensen zelf, iedere mens is verschillend en ik vind dit erg interessant hoe ze stuk voor stuk totaal anders in elkaar zitten. Ook kan ik mijn inspiratie vinden door bijv. Pinterest, Designers of woon beursen.
Lees meer

Mijn Wordpress Blog

He’s watching you
Posted on Monday August 06, 2018

Advertenties

 

She’s like a sunflower 🌻
Posted on Monday August 06, 2018

 

Enkele ontwerpen van mij

Moodboard
Moodboard € 30,00
3D Visual
3D Visual € 100,00
Kleuradvies
Kleuradvies € 25,00
Concept
Concept € 75,00

Moodboard

START ONTWERP

 

 

3D Visual

START ONTWERP

 

 

Kleuradvies

START ONTWERP

 

 

Concept

START ONTWERP

 

 

Wat mensen over mij zeggen

5

Rosalie Koop

October 9th 2017

 

Daphne heeft ons super geholpen bij de inrichting van ons nieuwe huis. Ze luistert naar je wensen, denkt mee en weet heel goed meer lef en creativiteit toe te voegen. We zijn ontzettend blij met hoe het uiteindelijk is geworden, stijlvol, stoer en met heel veel sfeer! Heel fijn om via zo'n project iemand die er veel meer feeling voor heeft te laten meedenken met je inrichting. Hebben we toch weer jarenlang plezier van!

Bekijk andere studenten

Maureen Engberts

Maureen Engberts

Marieke Sterenberg

Marieke Sterenberg

Rik Tammenga

Rik Tammenga

Melanie Groote

Melanie Groote