Hoe werkt het

Studenten van de opleiding Interieurdesign aan het Alfa-college te Groningen, acteren door middel van deze site als echte ondernemers, door hun ontwerpen en producten via het internet te verkopen op een internationale markt.

Veelgestelde vragen

Wat is Interieurtalenten?

Interieurtalenten is een website/webshop waar studenten van de opleiding interieur op het Alfa-College hun ideeën en designs kunnen verkopen. Deze website is onderdeel van de lesmethode.

Hoe kan ik inspiratie opdoen?

U kunt inspiratie opdoen door de profielen van de studenten te bekijken. Op de pagina Portfolio staan alle studenten. De studenten hebben hier links staan naar hun blog en/of Pinterest pagina. Daarnaast kunt u ontwerpen van de student bekijken. Wanneer u een student hebt gevonden wiens stijl goed bij uw wensen past kunt u die student benaderen voor een design naar wens.

Hoe kan ik betalen?

Heeft de student het design van uw dromen gemaakt? Dan kunt u het design betalen via iDeal of PayPal en vervolgens downloaden.

Wat is de levertijd van mijn design?

U kunt bij uw wensen aangeven wanneer het design klaar moet zijn. De student zal zijn of haar uiterste best doen om hier aan te voldoen. Daarnaast is het een proces van meerdere voorstellen en zal de levertijd ook afhangen van uw wensen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Als u een account hebt aangemaakt en bent ingelogd, kunt u via de profielen van de studenten contact opnemen. Er is een berichten omgeving om te communiceren. U krijgt ook een e-mailbericht wanneer de student heeft gereageerd.

Hoe ontvang ik mijn design(s)?

Wanneer het design helemaal naar wens is, zal het downloadbare design via de pagina Mijn projecten zichtbaar zijn. Via deze link kunt het design in uw winkelwagen plaatsen en na betaling downloaden.

Waar kan ik mijn berichten vinden?

De conversaties kunt u vinden op de Mijn Projecten pagina.

Wat kan de student ontwerpen?

Bekijk deze pagina voor meer informatie over de verschillende ontwerpen die een student kan maken.

Heeft u een andere vraag?

U kunt als u vragen hebt altijd een mail sturen naar info@interieurtalenten.nl. Daarnaast kunt u ook via het contactformulier contact met ons opnemen.

Hoeveel kost het?

Al vanaf € 50,- ontvangt u een ontwerpschets. De student zal altijd voor hij of zij begint een offerte maken met een indicatie van de kosten.