Marga Werkman

Mijn naam is Marga Werkman, ik ben 21 jaar. Ik studeer Interieur Design aan het Alfa college te Groningen. Ik heb gekozen voor de opleiding omdat ik creatief ben en altijd erg geinteresseerd in interieur design.    Naast school vind ik het leuk om te schilderen, creatief bezig te zijn en piano te spelen.  Tijdens mijn stages heb ik geleerd om interieurs te stylen en in te richten. Ik hoop dit werk later voort te zetten. Ook zou ik dan graag meer tijd besteden aan het geven van interieur advies voor klanten, door het te ontwerpen van interieurs. Kleur, compositie en verschillende stijle
n trekken mijn interesse. Mijn doel is om klanten te inspireren door een interieur te ontwerpen waar ze zich fijn in voelen en zichzelf in terug zien.  De stijl dat bij mij past is stoer, botanisch, industrieel en modern. Ik kan mij goed inleven in de klant en mij aanpassen aan de stijl die bij de klant past.  Er zijn verschillende mogelijkheden om een interieur te ontwerpen. Ik geef de voorkeurk aan een 3D visualisatie gemaakt met het programma Vectorworks of een met de hand getekende schets. Daarnaast ben ik in staat moodboards, materialenborden, meubelplannen en lichtplannen te maken.    Ik onderscheid mij van de andere ontwerpers door mijn persoonlijke stijl. Ik maak interieurs door mij in te leven in de klant en daarnaast in mijn ontwerpen de juiste details te benadrukken. Daarnaast ben ik in staat mijn ideeën duidelijk te beschrijven. In korte tijd begrijp ik de wensen van de klant en ben ik in staat deze te vertalen naar een ontwerp en de wensen van de klant te vervullen.   
Lees meer

Mijn Wordpress Blog

Marga’s portfolio
Posted on Monday September 25, 2017

Dank u voor het bezoeken van mijn portfolio. – U vindt hier interieuradviezen die ik met veel enthousiasme heb gemaakt. Mijn adviezen zijn afgestemd op de klant, elk advies is persoonlijk en uniek. U vind in mijn portfolio: sfeerborden, materialenborden, ontwerp schetsen  2D en 3D tekeningen, verlichtingsplannen en meubelplannen.

 

Bekijk andere portfolio's